Vanliga frågor om Dermasilk

Artiklar 1-10 av 17

Sätt fallande sortering
  1. Skötsel och tvättråd DermaSilk Den antimikrobiella molekylen är permanent bunden till DermaSilk och försvinner inte efter tvättning. DermaSilk är en behandling och kan inte jämföras med underkläder. DermaSilk är specialbehandlat och känsligt. För att förlänga användningstiden måste DermaSilk hanteras och ...
  2. Vad skiljer DermaSilk från silke?
  3. Påverkar DermaSilk hudens naturliga mikroflora? Bakterie- och svampinfektioner befinner sig normalt sätt på hudens yta och naturliga bakterier och svampar djupare ned. Eftersom DermaSilk endast verkar genom direktkontakt med mikrober dödar den endast bakterier och svampar på ytan. DermaSilk påverkar därför inte den naturliga mikrofloran.
  4. Hur använder jag DermaSilk? DermaSilk är enkelt att använda: Smörj in huden och låt krämen torka in Sätt på dig DermaSilk DermaSilk används tillsammans med mjukgörare och eventuell kortisonbehandling. DermaSilk förbättrar din nuvarande eksembehandling. Om du använder mjukgörande krämer eller ...
  5. Hur länge håller DermaSilk? Det beror mycket på vilket plagg som används, hur man använder plagget och om plagget bärs med eller utan andra kläder. DermaSilk är en medicinsk produkt och ska hanteras varsamt för att säkerställa lång användningstid.
  6. Hur länge är DermaSilk effektivt? Den antimikrobiella beståndsdel är permanent bunden till DermaSilk. På samma sätt som ett tyg behåller färgen efter många tvättar består den antimikrobiella effekten hos DermaSilk också efter mycket tvättning.
  7. Minskar behovet av kortison när jag använder DermaSilk? DermaSilk är ett komplement till kortison och annan behandling. Det har visats att DermaSilk kan vara lika effektiv som en modern kortisonbehandling och DermaSilk kan minska behovet av kortison. Tala med din läkare om du har medicinska frågor om din behandling.
  8. Hjälper DermaSilk för alla? Erfarenhet visar att DermaSilk hjälper hos ca 75 %  patienterna. Bästa effekten får man när eksemet är infekterat. 70-90 % av alla eksem är infekterade. Om ditt eksem inte blir bättre finns det en effektgaranti: Om du har eksem, eller andra hudbesvär som beror på infektion, och inte ...
  9. Har DermaSilk effekt vid andra hudsjukdomar, t ex psoriasis? DermaSilk har effekt vid hudsjukdomar som påverkas negativt av bakterie- och svampinfektion. Man har inte visat effekt vid psoriasis och klåda som kan uppträda hos äldre personer, men som inte är eksem. DermaSilk minskar dock irritation i huden vid alla hudsjukdomar.
  10. Är DermaSilk ett alternativ till kortison? DermaSilk är ett komplement till kortison och annan eksembehandling och används tillsammans med mjukgörare och eventuell kortisonbehandling. Om du använder mjukgörande krämer eller kortisonsalvor ska du vänta tills att krämen har absorberats av huden innan du använder DermaSilk.
Page
per page