Nöjda användare av DermaSilk

Omdömen om Dermasilk

Köpte DermaSilk för något år sedan och har inte behövt använda kortison eller dyligt sedan dess. Känns fantastiskt att inte behöva lägga pengar på dyra mediciner eller krämer.
Dennis Söderström

Har nu användt dermasilks handskar mot mina mycket svåra handeksem, och bara efter 3 nätter har jag märkt en STOR skillnad. Framför allt är de att jag inte vaknat om nätterna att de kliar och gör ont i händerna, och de bästa med allt är att jag för sova och vakna utvilad. Funderar nu på att köpa tröjan då jag har problem med eksem på ryggen. Jag säger bara, varför har jag inte fått reda på Dermasilk tidigare?! Men tack för att ni finns och ska definitivt rekommendera er till andra personer med eksem!!!
Lena

Jag vill bara tacka för att ni är så otroligt snabb med att leverera. Är även så galet nöjd över de produkter ni har.

Jag har en liten kille på 5mån och han har både Iktyos och atopisk eksem så det tog många månader innan vi fick tips om er. Nu räcker det med att smörja in honom en gång på morgonen med ikyossalvan och sen lite cortison på kvällen tillsammans med dermasilk.

Mina vänner känner knappt igen han nu när han är så len och fin. Ni är bäst! Jag skickar med två bilder så ni själva kan se före och efter.

Tack så himla mycket för att denna produkt finns!
Mvh Zara

Vilka fantastiska produkter! Vår ena sexåring har haft besvärliga eksem sedan han var liten. Vi har en ordentlig arsenal med krämer, krämer och krämer. Lätt desperata över att det kliade på den lille mannen oavsett vad vi gjorde, så prövade vi med en dermasilk-pyjamas. Sonen har massor av coola bilar-, flygplan- och angry birds-pyjamasar. Dvs sådana en typisk sexåring älskar. Han kan möjligen tänka sig att sova i en sådan om hans "vita pyjamas" är i tvätten. Han säger själv att det kliar mycket mindre. Vi kan se att det behövs nästan ingen kortisonkräm alls, och även mindre fuktkräm. Det faktum att han väljer dermasilk framför sina andra pyjamasar är ett fantastiskt betyg! Tack för en superprodukt!
Malin I

WOW, den här tröjan är ju helt magisk. 3 dagars användande och sen var ALLA eksem på ryggen borta. Eksem jag dragits med under mycket lång tid och där kortisonkrämer inte ens har hjälpt i längden. Jag har inte använt kortison en enda gång sedan jag började använda tröjan. Så jag har snart sparat in tröjans kostnad bara genom kostnaden för nya kortsiontuber hela tiden. Jag kan bära tröjan i en hel vecka eller två utan att den luktar svett. Det är också helt "magiskt", normalt kan jag inte ha en vanlig bomulls t-shirt mer än en dag innan den luktar svett. Tröjan behöver dock "vila" och vädras varje dag. SJUKT nöjd! Tack för att ni gjort mitt liv lite lättare! Drog ihop och krympte rätt mycket vid tvätt, men köpte en större storlek så det var inget problem.
Carl Jordison

Jag vill bara säga TACK! Jag har äntligen hittat något som lindrar mina atopiska eksem. Mycket bra produkt.
Anne T

Tusen Tack! I alla år har jag tryckts på kortison och mjukgörande medel för mina handeksem. På senare tid har jag också gått på ljusbehandling för eksemet. En vän tipsade mig om Dermasilk, och jag köpte 4 par handskar på prov. Efter att ha jobbat med dessa en vecka är mina handeksem klart förbättrade. Händerna känns inte längre irriterade och behovet av både mjukgörande och kortison har gått ner kraftigt. Hoppas bara det håller...
Magnus Ruster

Vår dotter hade eksem på hela baksidan av låren. Vi använde cortisonsalva i mer än ett år men det hjälpte inte. Efter en vecka med dermasilk-kalsonger var eksemen borta och har aldrig kommit tillbaka sedan dess (ca 5-6 år).
Mona Boberg

Hej!
Vill bara säga att Dermasilk är rena mirakelhandsken. Jag har kunnat sova en hel natt utan klåda. Halleluja!!
Elisabeth Gustafsson

Efter tre dagar var nästan mitt eksem borta på armarna när jag använt tuberna. Det är synd bara att tröja och byxa är så dyrt men det är å andra sidan värt priset om man får sova på nätterna.
Jonas Myrén

Jag har haft handeksem från 1993 och inte blivit hjälpt av cortison salvor. Nu när jag börjat använda! Dermasilk handskar så är det mycket bättre - klådan har nästan helt försvunnit. Vissa perioder är jag nästan besvärsfri. Därför kan jag varmt rekommendera DermaSilk handskar.
Hälsningar från en mycket nöjd kund, Mary Modig

Är för övrigt mycket, mycket nöjd med era plagg. Så fin hans hud har blivit! Bättre än alla salvor vi testat. Jag är väldigt glad att vi hittat era produkter. Vilken räddning!
Hälsningar Rebecca Svalin

Vi är mycket nöjda med Dermasilks produkter. Vår son behöver nästan aldrig längre! smörjas med kortison. Det räcker med att vi smörjer med fet mjukgörande kräm på morgonen och använder pyjamasen på natten. Vår son är sedan vi började med Dermasilk för det mesta helt eksemfri. Dessutom känns det bra att det är helt naturligt och inte är några kemikalier som lagras i huden som det är när man använder kortison.
/Vivi

Hej, efter flera år av jobbiga handeksem och nätter av sömnlöshet och vånda över sonen som haft det jobbigt verkar vi äntligen ha hittat något som fungerar. Vi är helnöjda och sonen visar stolt upp sina händer som nu är helt eksem- och sprickfria. Nu ska vi också klicka hem pyjamasen!
Beatrice Ramstedt,

"Jag är en kvinna på 36 år som fortfarande lider av atopiska eksem. Cortisonsalvor hjälpte ! lite ett tag sen var det som huden blev immun och klådan kom tillbaka. Jag hittade DermaSilk på nätet och provade. Nu kan jag inte vara utan DermaSilk en har förbättrat mina eksem mycket och nu behövs bara mjukgörande salva. Använder även DermaSilk som underställ på vintern och slipper vintereksemen. Jag rekommenderar produkten varmt."
Hälsar Catrin

"Hej!
Jag vill verkligen rekommendera denna produkt,har en dotter som är "vinter eksem barn",så fort det blir höst och lite torrare luft börjar klådan på magen samt ben/arm veck. Hos vårdcentralen blir man bara hänvisad till olika kortison preparat, själv har jag gjort samma resa med starka kortisonsalvor som barn och med vetskap nu i efterhand att kortison lagras i kroppen kände jag att det måste finnas nåt alternativ. Hittade era produkter på nätet och min dotter är nu inne på sin andra pyjamas från er, vi använder den dock bara halvårsvis då behovet bara finns under höst/vinter men med mycket bra resultat."
Hälsar Camilla

"Vilken fantastisk produkt! HAr kämpat med salvor och krämer i FLERA år, inte sovit en hel natt utan att vara uppe och hjälpt till med att smörja och trösta min 8-åring. Så äntligen kom Derma Silk till min kännedom. Vi köpte tröjan för 6 dagar sedan, bara för att prova och nu är ALLT BORTA! Min dotter har kraftiga atopiska eksem, mest på bålen och halsen men som sagt allt är borta... Rekommenderar detta till ALLA jag träffar!!"
Från en lyckligare familj, Maria Nyberg

"Tack för hjälpen !!! NU sover min prinsessa som aldrig förr igen!!!"
Med vänlig hälsning Peter Elfstrand

"Hejsan!!
Vill bara att Ni ska veta vilken hjälp DermaSilk plaggen har varit för vår flicka 4 år!!!! Har fått en gladare o utvilad dotter här hemma!! Eksemen har nästintill försvunnit!!!!
Hjärtligt tack för detta!!!!!!

Jag ska "göra reklam" för Er på dagis o dylikt för de är inte så många vet om detta!! Men det ska vi ändra på!!!!"
Vänligen Linda Seger med familj

"Gustaf 15 år har testat era tuber på sina atopiska eksem; fungerar klockrent!!"
Caroline Schmidt

"Vi började använda Dermasilk pyjamas på vår yngste son för ungefär 5 år sedan. Han hade eksem över hela kroppen. På ryggen var det som ett enda stort sår. Utredningar har inte påvisat någon allergi som kan sättas i samband med eksemet överhuvudtaget. Jag vet inte hur många pyjamasar vi förbrukat men minst 5 st. Ganska snart efter att vi börjat använda Dermasilk pyjamas blev det väsentligt mindre med eksem och i dag vid 8 års ålder är han i stort utan eksem. Det kommer i bland i samband med att han blir förkyld/sjuk och så har det varit de sista 4 åren."
Anders Andersson

"DermaSilk. Vilken fantastisk produkt. Kalsongerna hjälpte, min dotters eksemen är borta. JIPPI tycker vi båda. Att varmt rekommendera."
Towa Lönnstörm

"Ville bara berätta vilka mirakelbyxor vår son fått. Vår 2 åring har varit täckt av eksem från midjan ända ner till fötterna. När vi var på allergimottagningen på lasarettet, blev överläkaren chockad, det var bland det värsta hon sett. Nu efter två månaders användning av era byxor, finns inte ett enda märke på hans kropp. Vi var och visade upp honom för några veckor sen på allergi, och de kunde inte fatta att han har blivit så bra. Ville bara berätta hur bra det gått för vår son.(och plötsligt får vi sova på nätterna, behöver inte gå upp 10-20 gånger på natt för att klia och smörja....)"
Mvh familjen Odälv

"DermaSilk är fantastiskt! Vår dotters eksem på fötterna har blivit väldigt mycket bättre med detta och Fenuril & Protopic. Toppen!"
Christina Nordfors

"Under de första fyra dagarna användes endast de receptfria tuberna 33 cm. Hydrokortison 1 % smordes på eksemen max 4 ggr under veckan, jämfört med flera ggr per dag tidigare. Under de resterande dagarna i veckan användes även ansiktsmask, polotröja och handskar nattetid, samt ibland dagtid när klådan kom tillbaks. Klådan på kroppen minskade märkbart efter bara någon dag. Hårbotten kliar ännu och huden flagnar. Dock endast i hårbotten. På resten av kroppen flagnar nästan inte längre någon hud, ibland endast på axlarna och händerna. Eksemen i ansiktet syns knappt längre, ibland har jag sämre dagar och ibland bättre dagar, men en märkbar skillnad ses. Från att ha ett rödflammigt ansikte konstant till endast röda fläckar i ansiktet ibland. Likaså har utslagen på händer minskat med hälften, och armarna är nästan helt symtomfria. Behandling med hydrokortison 1 % och så gott som alla salvor från apoteket har inte givit så bra effekt. Hade innan graviditeten även starkare kortisonsalvor och lösningar, men ingen av dem har gett så snabb effekt."
Elin Granholm

Citat i media

"Behandlingen lindrade barnens eksem signifikant och ingen signifikant skillnad kunde observeras mellan de kroppsdelar som behandlats med kortison och de som behandlats med DermaSilk."
Läkartidningen, 2007 nr 6

"Ett icke-medikamentellt alternativ till lokal steroidbehandling, som uppskattas inte minst av föräldrar till barn med svåra eksem, är underkläder och nattkläder av ett specialvävt silkesmaterial, DermaSilk."
Läkemedelsboken 2011-2012, Läkemedelsverket

"Fördelarna med [DermaSilk] är många, tycker Lovisa och Ann-Marie. Perioderna då Lovisa inte behöver smörjas med kortisonsalva har blivit mycket längre och numera river sig Lovisa sällan i sömnen, vilket har gjort nätterna lugnare."
Allergia 2007:1, Astma & Allergiförbundet

"Tror du att det här beror på kalsongerna och på de andra kläderna av det här medicinska silket som gör att Måns är bättre idag?” frågar reporter Helen Måns mamma.

”Ja, det tror jag. Jag har ju två andra barn som också har kämpat med eksem och det är först med Måns som vi har prövat det här. Det var en så avsevärd skillnad för hans del. Nu var ju hans eksem väldigt aggressiva. Det blev sådan stor skillnad på kort tid.” Svarar Måns mamma.
Fråga Doktorn på SVT

"Nu har eksemet läkt och vi får sova hela nätter", säger mamma Louise Säwar.
-Aftonbladet

"Barn med atopiskt eksem förbättrades på fyra veckor med hjälp av DermaSilk."
-Medicinsk Access

"- Jag kan inte leva utan dem. Nu är eksemen nästan helt utläkta."
Måbra 2008 nr 3

"– Eksemen blev inte färre, men när det gällde infektionerna kunde vi se en smått fantastisk förbättring, tycker de. Plus att Nils sover bättre."
-Vi föräldrar

"Det funkar hur bra som helst! Jag har minskat mängden kortison till hälften. Silkets unika egenskaper gör att det funkar jättebra att ha DermaSilk-handskarna under arbetshandskarna. Sköter man DermaSilk-handskarna enligt skötselråden håller de längre, det är en billig försäkring i längden", säger frisörska Anneli"
Frisörtidningen maj 2008