Om Medeca Pharma

Vi är ett svenskt, familjeägt läkemedelsföretag som sedan 1991 är specialiserade inom allergi och eksem.

Rafael Ferrandiz

Vi erbjuder både förskrivningsbara läkemedel och medicinska produkter som rekommenderas av sjukvården och som du beställer direkt från oss.

Produkternas effekt har dokumenterats i publicerade, medicinska studier. Publicerade studier utvärderas och godkänns av experter innan det skrivs om dem i en vetenskaplig medicinsk tidskrift.

Några av produkterna är:

Medeca har 6 medarbetare med upp till 25 års erfarenhet inom allergi och dermatologi. Vi ger dig personlig rådgivning på 018-25 85 30. Du kan också läsa mer om varje sjukdom på vår webbsajt eller beställa gratis patientbroschyrer .

Vi strävar efter att ge våra kunder transparent och balanserad information om våra produkter och inte överdriva dess egenskaper.

För att du alltid ska vara 100 % nöjd ger vi omfattande garantier. På flera produkter ger vi en effektgaranti, som betyder att du får pengarna tillbaka om du inte blir bättre.

Vi säljer produkter i Norden och i resten av Europa tillsammans med vår partner Bausch and Lomb. Huvudkontoret är i Uppsala och vi har också kontor i Linköping och Düsseldorf.

Läs en artikel om Medeca i tidningen Pharma Industry.

Om du har frågor, synpunkter eller erfarenheter som du vill dela med dig av, kontakta oss då på 018-25 85 30.

Vänliga hälsningar

Rafael Ferrandiz
VD

Tel. 018-25 85 30
Email & mer kontaktuppgifter

p.s. Medeca stödjer Lions Club - välgörenhet där allt går fram. Gör det du också.