HemÖversikt eksemEksembehandling › DermaSilk handskar
Rådgivning och beställning: 018-25 85 30

Handskar DermaSilk

SEK 240,00
:

Frakt: 20-49 kr

Betalningsmöjligheter:
VISA / Mastercard: 0 kr
Postförskottsbetalning: 50 kr (Postens avgift). Detaljer

Garantier, Ångerrätt, Reklamationer, Personuppgifter

Vilken storlek ska jag välja?

Minska ditt handeksem och klåda

Sammanfattning: DermaSilk är en ny medicinsk eksembehandling som lindrar eksem och klåda på 1 vecka och förbättrar din nuvarande eksembehandling.

Studier visar snabb förbättring

DermaSilk har utvecklats i nära samarbete med dermatologer och 5 publicerade studier på universitetssjukhus visar att DermaSilk har god effekt på eksem och klåda.

Studierna visar:

Lindrar ditt eksem och klåda inom 1 vecka utan biverkningar

Förbättrar din nuvarande eksembehandling.
DermaSilk och kortison ger en ännu bättre eksembehandling än bomull och kortison

I en studie var effekten lika god som kortisonbehandling

Senti, Dermatology, 2006

DermaSilk rekommenderas i europeiska riktlinjer vid behandling av atopiska eksem. DermaSilk är också effektivt vid handeksem, kontakteksem och mjälleksem.

Så fungerar DermaSilk

DermaSilk är ett specialbehandlat silke som hjälper huden att läka i tre steg:

1. Mindre infektion ger mindre klåda
alt9 av 10 eksem är infekterade av bakterier och svampar, som ökar klåda och försvårar läkningen.

DermaSilk dödar bakterier och svampar och minskar infektionen. Huden bygger upp sitt eget naturliga försvar och din klåda lindras.

2. Snäll mot huden
Den känsliga eksemhuden gör att du bör undvika kontakt med textilier som irriterar. Bomullsfibrer är bara 2-3 cm lång vilket ger tusentals fiberändar som river mot den känsliga huden.

DermaSilk fibern är slät, rund och upp till 1 km lång. De långa, runda fibrerna lindrar irritationen och är snäll mot din hud.

3. Motverkar svettning
Svettning är en försämrande faktor vid eksem som kan öka klåda och försvåra läkningen. Bomull tar bara upp 10 % av sin vikt i fukt och känns därför kall och fuktig.

DermaSilk tar upp 30 % av sin vikt i fukt och tillåter ett fritt flöde av luft genom materialet. Det känns behagligt även vid svettning. DermaSilk kyler vid värme och värmer vid kyla.

Enkelt att använda

DermaSilk används tillsammans med mjukgörare och andra mediciner och förbättrar nuvarande behandlingen.

Smörj in huden, låt torka in och sätt på dig DermaSilk.

alt

alt

Mindre eksem inom 14 dagar - garanterat

DermaSilk har en effektgaranti som innebär att om du inte blir bättre inom 14 dagar får du pengarna tillbaka (ej frakt). Garantin kan användas för en produkt (den med lägst pris) vid första beställningen.

Storlekstabell

Storlek Långfinger
3-5 år
4 cm
6-8 år
5 cm
Small 6 cm
Medium 7 cm
Large 8 cm
XLarge 9 cm

Tvättråd

Tvättas i 30 grader (hand- eller maskintvätt) Skötselråd


Direkta kommentarer från kunder:

Vi är mycket nöjda med Dermasilks produkter. Vår son behöver nästan aldrig längre! smörjas med kortison. Det räcker med att vi smörjer med fet mjukgörande kräm på morgonen och använder pyjamasen på natten. Vår son är sedan vi började med Dermasilk för det mesta helt eksemfri. Dessutom känns det bra att det är helt naturligt och inte är några kemikalier som lagras i huden som det är när man använder kortison. / Vivi


Hej, efter flera år av jobbiga handeksem och nätter av sömnlöshet och vånda ö! ver sonen som haft det jobbigt verkar vi äntligen ha hittat något som fungerar. Vi är helnöjda och sonen visar stolt upp sina händer som nu är helt eksem- och sprickfria. Nu ska vi också klicka hem pyjamasen!
Beatrice Ramstedt, familjenramstedt.blogg.se/2011/may/mirakelvantar.html


Hejsan!!
Vill bara att Ni ska veta vilken hjälp DermaSilk plaggen har varit för vår flicka 4 år!!!! Har fått en gladare o utvilad dotter här hemma!! Eksemen har nästintill försvunnit!!!!
Hjärtligt tack för detta!!!!!!


Jag ska "göra reklam" för Er på dagis o dylikt för de är inte så många vet om detta!! Men det ska vi ändra på!!!!
Vänligen Linda Seger med familj


"Gustaf 15 år har testat era tuber på sina atopiska eksem; fungerar klockrent!!"
Caroline Schmidt


"DermaSilk är fantastiskt! Vår dotters eksem på fötterna har blivit väldigt mycket bättre med detta och Fenuril & Protopic. Toppen!"
Christina Nordfors


DermaSilk. Vilken fantastisk produkt. Kalsongerna hjälpte, min dotters eksemen är borta. JIPPI tycker vi båda. Att varmt rekommendera.
Towa Lönnstörm


Tack för hjälpen !!!
NU sover min prinsessa som aldrig förr igen!!!
Med vänlig hälsning
Peter Elfstrand


Vilken fantastisk produkt! HAr kämpat med salvor och krämer i FLERA år, inte sovit en hel natt utan att vara uppe och hjälpt till med att smörja och trösta min 8-åring. Så äntligen kom Derma Silk till min kännedom. Vi köpte tröjan för 6 dagar sedan, bara för att prova och nu är ALLT BORTA! Min dotter har kraftiga atopiska eksem, mest på bålen och halsen men som sagt allt är borta... Rekommenderar detta till ALLA jag träffar!!
Från en lyckligare familj, Maria Nyberg


"DermaSilk är fantastiskt! Vår dotters eksem på fötterna har blivit väldigt mycket bättre med detta och Fenuril & Protopic. Toppen!"
Christina Nordfors

Kommentarer från fler nöjda kunder

Lägg till din kommentar