Rådgivning och beställning: 018-25 85 30

Ny eksembehandling:

DermaSilk minskar eksem och klåda normalt inom 1 vecka

Sammanfattning: Nästan alla eksem är infekterade av bakterier och svampar som försvårar läkningen och ökar klådan. DermaSilk är ett medicinskt silke som minskar infektionen och som är snällt mot känslig eksemhud. Resultatet är mindre eksem och klåda inom normalt 1 vecka.

Se alla DermaSilk-produkter och beställ

Medicnskt silke

Resultat efter 2 veckors behandling med DermaSilk


Sam 3 år lider av eksem på hela kroppen sedan han var 1 månad gammal. Han behandlades med Protopic, kortison, mjukgörare och antihistamin men eksemet var ändå ett problem. När han också började använda DermaSilk sågs en tydlig förbättring redan efter 14 dagar. Fallstudie Sam 3 år

Citat om DermaSilk

  • Läkartidningen: "Behandlingen lindrade barnens eksem signifikant och ingen signifikant skillnad kunde observeras mellan de kroppsdelar som behandlats med kortison och de som behandlats med DermaSilk. "

  • Astma och Allergiförbundets Allergia: "Fördelarna med [DermaSilk] är många, tycker Lovisa och Ann-Marie. Perioderna då Lovisa inte behöver smörjas med kortisonsalva har blivit mycket längre och numera river sig Lovisa sällan i sömnen, vilket har gjort nätterna lugnare." (nr 7 2007)

    Fler citat

Studier visar på snabb effekt vid eksem

DermaSilks goda effekt är väl dokumenterat. Publicerade medicinska studier visar på mer än 50 procent lindring av eksemet hos patienterna.

Studierna visar också att DermaSilk:

  • lindrar ditt eksem och klåda normalt inom 1 vecka.
  • tillsammas med din nuvarande behandling (mjukgörare med eller utan kortison) ger en bättre läkning av eksem.
  • lindrar utan biverkningar.

Så lindrar DermaSilk dina eksem

1. Ungefär 90 procent av alla eksem är infekterade av bakterier och svampar som ökar klådan och försvårar läkningen. DermaSilk minskar infektionen och klådan samt förbättrar läkningen.

2. Den känsliga eksemhuden gör att du bör undvika kontakt med textilier som irriterar. Bomullsfibrer är bara 2-3 cm lång vilket ger tusentals fiberändar som river mot den känsliga huden. DermaSilk fibern är slät, rund och upp till 1 km lång. De långa, runda fibrerna lindrar irritationen och är snäll mot din hud.

Mer om hur DermaSilk fungerar

Behandlingsriktlinjer rekommenderar DermaSilk

DermaSilk rekommenderas i europeiska riktlinjer vid behandling av atopiska eksem samt i Läkemedelsboken och FASS.

DermaSilk är granskat av svenska, engelska, holländska och schweiziska myndigheter och kan förskrivas på recept vid eksembehandling i dessa länder.

Effektgaranti

Om du har eksem, eller annat hudbesvär som beror på infektion, och inte blir bättre inom 14 dagar får du pengarna tillbaka (ej frakt). Garantin kan användas för en produkt (den med lägst pris) vid första beställningen.

Tuber på recept av din läkare

DermaSilk tuber förskrivs av din läkare på hjälpmedelskort. Du hämtar tuberna kostnadsfritt på apoteket.

Enkelt att använda: Smörj först in dig med mjukgörare och eventuell annan medicinsk behandling. Låt krämerna torka in. Sätt på dig DermaSilk.

2 st x 33 cm  Vnr 2103612 st x 50 cm Vnr 210362


Ett icke-medikamentellt alternativ till lokal steroidbehandling till barn med svåra eksem är underkläder och nattkläder av ett specialvävt sidenmaterial, DermaSilk. Läkemedelsboken av Läkemedelsverket

Beställ övriga produkter från Medeca Pharma

Produktexempel:

Se alla produkter och beställ »
 
Logo DermaSilk